Maaltijdservice

Heeft u geen zin om te koken, of heeft u hier gewoonweg geen tijd voor? Bestel dan een maaltijd bij ons!

Wij bieden u een creatief en gevarieerd programma aan, van maaltijden met voldoende aanbevolen dagelijkse voedingsstoffen. De maaltijden worden smakelijk in luchtdicht en hittebestendige bakjes geleverd , zodat deze in een handomdraai kunnen worden verwarmd in de magnetron. De smaak en kwaliteit van de producten blijft absoluut gegarandeerd, omdat wij alleen dagelijks verse ingrediënten voor de maaltijden gebruiken. Zo heeft u altijd een verse maaltijd naar wens in huis, kant en klaar voorhanden En dat is waar u nu graag voor terugkomt!

Hoe werkt het?
Wij bieden enkel verse maaltijden aan. 
Onze maaltijden zijn gemaakt met verse ingrediënten en zijn ten minste 3 dagen houdbaar. Elke maaltijd bevat circa 500 gram, waarvoor u een bedrag van € 7,25 betaalt. 

Bezorgen
*U maaltijd laten bezorgen kan altijd. Binnen Stramproy en vanaf 2 maaltijden is dit gewoon gratis! Voor bezorging buiten Stramproy gelden extra kosten. Voor buiten Stramproy geldt een extra bedrag van € 1 per maaltijd. Dit is dus voor bezorgen in bijvoorbeeld Weert, Altweerterheide, Tungelroy, Ell of Kinrooi.

Hoe kunt u bestellen?
U kunt online bestellen of een formulier invullen dat u bij ons inlevert of handmatig naar ons instuurt. Online bestellen doet u door aan de rechterzijde op deze pagina te klikken op ‘Bestel hier!’. Wilt u het handmatig invullen of naar ons doorsturen? Gebruik dan het formulier dat u kunt vinden onder het kopje ‘Bestel hier!’. Kies hierbij eerst de goede week waarvoor u een maaltijd wilt bestellen. Dit formulier kunt uitprinten en bij ons afgeven op de Prinses Beatrixstraat 15 in Stramproy, of e-mailen naar utopsjupperke@hotmail.com

Informatie:

De maaltijden bestaan uit 500 gram en kosten € 7,25.
De maaltijden kunnen worden besteld op donderdag vóór 6 uur  in de avond (18:00). Let op dat dit alleen geldt voor de maaltijden (dus niet voor de buffetten!).
Ze kunnen opgehaald of bezorgd worden.*