Kerst (particulieren)

Kerst (particulieren)

Tijdens de kerstdagen en nieuwjaar kunt u alleen gebruiken van dit assortiment. Andere buffetten van onze standaard cateringlijst zijn niet te bestellen tijdens deze dagen.

Fijne feestdagen en ene gelukkig nieuwjaar!

Kerstgerechten

  • Opgemaakte koude schotel (ei, asperges, serranoham, etc):                               €8,50 per persoon
  • Rundvleessoep met groenten en soepballetjes:                                                     €10,25 per liter
  • Runder stoofvlees:                                                                                                       €21,25 per kilogram
  • Varkenshaas in champignonroomsaus:                                                                   €18,00 per kilogram
  • Koude visschotel met cocktailsaus (zalm, forel, garnaal, krab):                          €9,50 per persoon
  • Zalmmoot 3x 120 gram met kreeftensaus:                                                             €21,50
  • Varkenshaas in Aziatische saus met roerbak:                                                        €18,50 per kilogram
  • Gehaktballetjes in stroganoffsaus:                                                                           €14,75 per kilogram
  • Kip in stroganoffsaus:                                                                                                 €16,00 per kilogram
  • Kip in Aziatische saus met roerbak:                                                                         €17,00 per kilogram
  • Runderhachee in Aziatische saus:                                                                            €21,25 per kilogram
  • Aardappelgratin met kaas:                                                                                         €8,50 per kilogram
  • Gehaktballetjes in Aziatische saus met roerbak:                                                   €16,00 per kilogram
  • Kip met scampi’s, met spek, ui en champignons in teriyaki-roerbaksaus:         €22,50 per kilo
  • Diverse warmte groenten in hollandaisesaus:                                                        €5,00 per persoon
  • Opgemaakt dessert: chocomousse, aardbeien bavarois,
    witte chocolade, kersen en slagroom:                                                                      €6,00 per persoon